Rengøring af sommerhuse på Falster, Møn og Vordingborg

Lejer du dit sommerhus ud, er det vigtigt, at der bliver gjort grundigt rent mellem udlejningerne. Det er en tidskrævende opgave, som er oplagt at overlade til en professionel.

Rent og Pænt ApS tilbyder at udføre sommerhusrengøringen på Falster, Møn og Vordingborg, så du kan være sikker på, at den hver gang bliver ordentligt udført.

Sommerhusrengøring for private og virksomheder

Uanset om du som privatperson eller virksomhed udlejer sommerhuse, så tilbyder vi at være din stabile samarbejdspartner til rengøringen. Vi har stor erfaring med slutrengøring og sommerhusrengøring og arbejder blandt andet sammen med Landfolk, hvor vi har ansvaret for al sommerhusrengøring i sommerhuse på Falster, Møn og Vordingborg.

Samarbejde med Landfolk

Slutrengøring af sommerhuse

Det er vigtigt, at de nye sommerhusgæster møder et pænt og rent sommerhus ved ankomst. Det forudsætter en hovedrengøring af høj kvalitet, der ikke overser noget. En sommerhusrengøring, der resulterer i et indbydende hus, indeholder blandt andet følgende:

  • Rengøring af møbler
  • Rengøring af vinduer og døre indvendigt
  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af sanitet og gulv på badeværelse
  • Rengøring af køkken og hårde hvidevarer
  • Rengøring af spa og sauna

Skånsom og effektiv rengøring

Vil du overlade den tidskrævende rengøring af sommerhuset til en professionel, så du i stedet kan fokusere på det, du er bedst til, er vi det rette valg. Vi udfører rengøringen effektivt, men med miljøvenlige rengøringsmidler, så det foregår så skånsomt som muligt.

Med mere end 20 års erfaring er vi rengøringseksperter, og det er din sikkerhed for en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret rengøring. 

Kontakt os for tilbud

Har du brug for mere information eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.