Erhvervsrengøring på Lolland, Falster og Sydsjælland

Rent og Pænt v/ Caroline Jørgensen tilbyder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed på Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi træder til og udformer skræddersyede løsninger ved alle slags rengøringsopgaver, både når det drejer sig om håndværkerrengøring, kontorrengøring og slutrengøring.

Med vores mere end 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen kan du altid vide dig sikker på, at vi udfører alle rengøringsopgaver med fokus på høj kvalitet.

Håndværkerrengøring

Det er ikke til at undgå støv ved byggeri og renovering, men med vores rengøringshjælp kan du sikre dig, at der er pænt og rent ved afslutningen af opgaven.

Vi tilbyder grundig håndværkerrengøring efter behov.

På den måde er der klar til det næste ryk af håndværkere - eller indflytning, hvis du er nået til vejs ende i processen.

Kontorrengøring

Et støvet og snavset kontor vil skabe et dårligt indeklima, der har negativ indvirkning på dine medarbejderes velbefindende og effektivitet.

Derfor er det alfa og omega med en ordentlig og jævnlig rengøring, der sikrer en ren og pæn arbejdsplads til gavn for både dine medarbejdere og dig.

Vi udfører skræddersyede løsninger inden for kontorrengøring, så du kan udvise omtanke for dine medarbejderes velvære samt præsentere din virksomhed bedst muligt for kunder og gæster.

Lejeboliger med slutrengøring - Rent og Pænt

Lejeboliger med slutrengøring

Skal du flytte fra en lejebolig, kræves der en grundig slutrengøring. Badeværelset skal afkalkes, ovnen og skabene rengøres og lister, karme og døre aftørres.

Orker du ikke den omfattende fraflytningsrengøring, som du alligevel ikke selv kommer til at nyde og få glæde af, så klarer vi den med glæde for dig.

Vi har stor erfaring med slutrengøring og garanterer et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for tilbud

Har du brug for mere information eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.