Erhvervsrengøring på Lolland, Falster og Møn

Rent og Pænt v/ Caroline Jørgensen tilbyder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed på Lolland, Falster og Møn. Vi træder til og udformer skræddersyede løsninger ved alle slags rengøringsopgaver, både når det drejer sig om håndværkerrengøring, kontorrengøring og slutrengøring.

Med vores mere end 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen kan du altid vide dig sikker på, at vi udfører alle rengøringsopgaver med fokus på høj kvalitet.

Kontorrengøring - Rent og Pænt

Kontorrengøring

Et støvet og snavset kontor vil skabe et dårligt indeklima, der har negativ indvirkning på dine medarbejderes velbefindende og effektivitet.

Derfor er det alfa og omega med en ordentlig og jævnlig rengøring, der sikrer en ren og pæn arbejdsplads til gavn for både dine medarbejdere og dig.

Vi udfører skræddersyede løsninger inden for kontorrengøring, så du kan udvise omtanke for dine medarbejderes velvære samt præsentere din virksomhed bedst muligt for kunder og gæster.

Hotelrengøring - Rent og Pænt

Hotelrengøring

Vi tilbyder effektiv og grundig hotelrengøring.

Vi tilbyder løsninger efter jeres behov så du kan udvise omtanke for dine gæsters velvære.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os.

Lejeboliger med slutrengøring - Rent og Pænt

Lejeboliger med slutrengøring

Skal du flytte fra en lejebolig, kræves der en grundig slutrengøring. Badeværelset skal afkalkes, ovnen og skabene rengøres og lister, karme og døre aftørres.

Orker du ikke den omfattende fraflytningsrengøring, som du alligevel ikke selv kommer til at nyde og få glæde af, så klarer vi den med glæde for dig.

Vi har stor erfaring med slutrengøring og garanterer et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for tilbud

Har du brug for mere information eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.